Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Contact Facultatea de Silvicultura Suceava - Harta site-ului Facultatea de Silvicultura Suceava - English version
Despre noi Forme de studiu Cercetare Evenimente Alumni


Admitere > Generalitati


Facultatea de Silvicultura Suceava poseda o oferta educationala variata, prin diferitele forme de învatamânt pe care le pune la dispozitie si perspectivele multiple pe care le deschide absolventilor sai. Oferta este adaptata necesitatilor actuale, astfel se ofera locuri la specializarea SILVICULTURA - forma de invatamant "Ingineri zi" (4 ani), forma "Invatamant la distanta" (ID, 4 ani) si specializari diferite in cadrul formei de invatamant "Masterat" (2 ani). Incepand cu anul 2010 Facultatea de Silvicultura organizeaza inscrieri la o noua specializare ACREDITATA, ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI - studii de licenta zi (3 ani), domeniul de licenta STIINTA MEDIULUI.

IMPORTANT

Se organizeaza a doua sesiune de admitere din septembrie 2018. Înscrierile vor avea loc în perioada 24-26 septembrie 2018. Verificati numarul locurilor disponibile.

Obs. Studentii inmatriculati in prima sesiune din septembrie la studiile de licenta cu frecventa, specializarea Silvicultura, au trecut pe locuri BUGETATE in urma redistribuirii locurilor. Transa din taxa de scolarizare achitata va fi restituita dupa 1 octombrie 2018.


La admiterea în ciclul de studii universitare de licenta pot candida absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat sau diploma echivalenta cu aceasta, cetateni români si cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor apartinând Spatiului Economic European si ai Confederatiei Elvetiene în aceleasi conditii prevazute de lege pentru cetatenii români, inclusiv în ceea ce priveste taxele de scolarizare.
Un candidat declarat admis poate beneficia de finantare de la bugetul de stat o singura data, pentru fiecare dintre cele 3 cicluri de studii universitare.
Candidatii la studiile universitare de licenta, care au obtinut în perioada studiilor liceale distinctii la olimpiadele scolare si/sau la alte concursuri nationale sau internationale, beneficiaza de dreptul de a se inscrie, fara sustinerea concursului de admitere, pe locuri finantate de la bugetul de stat.

La admiterea în ciclul de studii universitare de masterat pot candida absolventii cu diploma de licenta ai ciclului de studii universitare de licenta (conform Legii nr. 288/2004), precum si absolventii cu diploma de licenta sau echivalenta, ai studiilor universitare de lunga durata (conform Legii 84/1995), cetateni români si cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor apartinând Spatiului Economic European si ai Confederatiei Elvetiene în aceleasi conditii prevazute de lege pentru cetatenii români, inclusiv în ceea ce priveste taxele de scolarizare. Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Erasmus information package
Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage
Viva FM
Impact FM

Copyright © 2010-2017 Facultatea de Silvicultura Suceava. Toate drepturile rezervate.
Site dezvoltat de dr. ing. Ciprian Palaghianu .