Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Contact Facultatea de Silvicultura Suceava - Harta site-ului Facultatea de Silvicultura Suceava - English version
Despre noi Forme de studiu Cercetare Evenimente Alumni


Despre noi > Relatii internationale


Gratie numeroaselor relatii la nivel international, facultatea participa activ în cadrul manifestarilor forestiere din Europa sau de peste Ocean. Primirea forestierilor sau a studentilor straini, trimiterea studentilor nostri sau a cadrelor didactice pentru diferite perioade în vederea îmbogatirii bagajului de cunostinte profesionale constituie ocazii de initiere si dezvoltare a legaturilor cu lumea forestiera mondiala.
Pâna în acest moment, majoritatea cadrelor didactice au beneficiat de mobilitati ce le-au permis schimbul de experienta si perfectionarea în profesiunea aleasa în cadrul stagiilor efectuate în strainatate.
Aproape anual, pe baza unor criterii bine stabilite, din rândul tinerilor ingineri în formare sunt selectionati studenti care beneficiaza de mobilitati ERASMUS - Lifelong Learning Programmesau SOCRATES care le permit contactul cu lumea forestiera exterioara. Facultatea de Silvicultură face parte din reţeaua de mobilităţi de tip CEEPUS - Central European Exchange Program for University Studies.
Facultatea de Silvicultură este membru fondator al Centrului Regional de la Viena al Institutului Forestier European (www.efi.int)

Facultatea de Silvicultura din Suceava a avut si mentine relatii cu:

E.N.G.R.E.F. (Scoala Nationala de Geniu Rural, Ape si Paduri) Nancy, Franta
I.N.R.A. (Institutul National de Cercetari Agricole) Franta
- BOKU, Austria
Faculty of Forestry and Environmental Sciences, Albert-Ludwigs University Freiburg, Germania
Institut für Landespflege, Universitatea din Freiburg, Germania
- Scoala Politehnica din Zurich, Elveţia
Universitatea din Sopron, Ungaria
European Forest Institute, Universitatea din Joensuu, Finlanda


Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Erasmus information package
Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage
Viva FM
Impact FMCopyright © 2010-2020 Facultatea de Silvicultura Suceava. Toate drepturile rezervate.
Site dezvoltat de Ciprian Palaghianu .